جانشین یادمان شهدای عملیات کربلای ۴ گفت: در یادمان علقمه که معروف به یادمان قرآن بوده بیش از ۳۰ آیه مرتبط با جهاد، ایثار، شهادت و استکبارستیزی متجلی شده است.
جانشین یادمان شهدای عملیات کربلای ۴ گفت: در یادمان علقمه که معروف به یادمان قرآن بوده بیش از ۳۰ آیه مرتبط با جهاد، ایثار، شهادت و استکبارستیزی متجلی شده است.

به گزارش خبرنگار شبکه فعالان جهاد و شهادت(وارثون) حجت‌الاسلام والمسلمین رضا آبیار، جانشین یادمان شهدای عملیات کربلای ۴، گفت: امسال برای اولین بار یادمان علقمه در بین همه یادمان‌ها به یادمان قرآن محور معروف شده است. ما هفت گام  پیروزی و مقاومت را در این یادمان به منصه ظهور گذاشته‌ایم تا زائران راهیان نور در این یادمان با رموز هشت سال دفاع مقدس آشنا شوند.

وی افزود: در یادمان علقمه که به یادمان قرآن معروف شده است، بیش از سی آیه مرتبط با جهاد، ایثار، شهادت و استکبارستیزی کار شده است، به این معنا که وقتی زائران راهیان نور وارد یادمان علقمه می‌شوند، با برداشت‌هایی از آیه‌های شهادت و استکبار ستیزی مواجه می‌شوند که خداوند متعال ما را راهنمایی کرده که چه کسانی را اولیا خودمان قرار دهیم و از چه کسانی تبعیت و پیروی کنیم و برای پیروزی در جبهه حق چه کارهایی را انجام دهیم.

جانشین شهدای عملیات کربلای ۴ تصریح کرد: در یادمان علقمه، آیاتی هم  ویژه سبک زندگی قرار داده‌ایم تا براساس این آیات زندگی سبک زندگی دینی و قرآنی برای مخاطبان تداعی شود. همچنین یادمان شهدای عملیات کربلای چهار معروف به یادمان علقمه است که از سال ۱۳۹۰ با فضاسازی متناسب با حضور راویان و زائران دفاع مقدس کار خودش را آغاز کرده است.

وی ادامه داد: احداث بیش از ۵ هزار متر مربع سازه در غالب حسینیه، سرویس بهداشتی، اتاق استراحت راویان و سیستم صوت فضاسازی متناسب با یادمان از عملکردهای هر ساله یادمان بوده است و به دلیل تطبیق فضاسازی با فضای بکر یادمانی و دست نخورده بودن یادمان، هرساله مورد استقبال بیشتری از زائران راهیان نور از این یادمان قرار می‌گیرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین آبیار اظهار کرد: محور روایت‌گری راویان روحانی و دیگر راویان؛ استکبارستیزی و انتقال آموزه‌های جهاد و شهادت است. همچنین «هیهات من الذله» شعار ما به شمار می‌روند.

این عضو شبکه فعالان جهاد و شهادت بیان کرد: تولیت اصلی یادمان علقمه و پیگیری‌های اصلی ساخت سازه‌های یادمان با تیپ نیروی مخصوص ۳۳ المهدی جهرم بوده که البته استاندار فارس لشکر ۱۹ فجر فرماندهان و بازنشستگان لشکر ۳۳ المهدی از شهرهای مختلف فارس مشارکت داشتند. همچنین خیرین استان فارس نقش عمده‌ای در اجرای این طرح داشتند.

منبع: ایکنا