مدیر مؤسسه روایت سیره شهدا مطرح کرد؛ پیوند مسجد با راهیان نور سبب مردمی شدن آن می‌ِشود/ ضرورت ورود نخبگان فرهنگی، ورزشی به راهیان نور

مدیر مؤسسه روایت سیره شهدا گفت: حضور نخبگان جامعه در راهیان نور کمتر دیده شده است، باید برنامه‌ریزی کنیم نخبگان در رشته‌های مختلف هنری، ورزشی و مانند آن در راهیان نور حضور پیدا کنند.

مدیر مؤسسه روایت سیره شهدا گفت: حضور نخبگان جامعه در راهیان نور کمتر دیده شده است، باید برنامه‌ریزی کنیم نخبگان در رشته‌های مختلف هنری، ورزشی و مانند آن در راهیان نور حضور پیدا کنند.

به گزارش، خبرنگار شبکه ملی وارثون، حجت‌الاسلام والمسلمین محمد مهدی ماندگاری، مدیر مؤسسه روایت سیره شهدا، در نشست هم‌اندیشی قرارگاه مردمی راهیان نور، که به همت شبکه فعالان جهاد و شهادت(وارثون) و با حضور فعالان جبهه مردمی راهیان نور، در گلزار معطر بهشت‌زهرا(س) تهران برگزار شد، گفت: بحث راهیان نور باید مورد آسیب‌شناسی قرار بگیرد.

وی در ادامه افزود: در بحث راهیان نور اوج و فرودهایی داشته‌ایم، امروز راهیان نور اگرچه در مرحله فرود نیست، در مرحله اوج هم نیست و باید با آسیب‌شناسی دقیق به نقطه مطلوب برسد.

حجت‌الاسلام والمسلمین ماندگاری با اشاره به برگزاری شکوهمند راهپیمایی اربعین اظهار داشت: در کنار راهیان نور، راهپیمایی اربعین شکل گرفت که خیلی اوج گرفته و اوج بیشتری هم می‌گیرد.

وی با بیان این‌که اگر اعتقاد داریم راهپیمای اربعین حسینی با راهیان نور پیوند دارد و شهدا با امام حسین(ع) ارتباط دارند، چرا نتوانسته‌ایم راهیان نور را در اوج نگه داریم، ادامه داد: منتظر مسؤولان نباشیم، از خود بپرسیم راهیان نور مردمی بوده، اربعین هم مردمی بوده، آسیب‌شناسی کنیم که چرا راهپیمایی اربعین اوج گرفته و راهیان نور فرود داشته است.

این راوی دفاع مقدس تأکید کرد: برای رونق دادن به راهیان نور باید راهیان نور را به مسجد پیوند بزنیم، در کشور ۷۷ هزار مسجد داریم، مسجد رونق پیدا کند، ائمه جماعت مساجد فعال شوند و شهدا را الگو قرار دهیم، جوانان به پای کار می‌آیند.

وی ادامه داد: اگر راهیان نور را به مسجد پیوند زدیم و نیمی از مساجد پای کار بیایند، یعنی ۴۰ هزار مسجد اعزام به راهیان نور داشته باشند، راهیان نور مردمی می‌شود و رونق پیدا می‌کند.

مدیر مؤسسه روایت سیره شهدا تصریح کرد: برای حضور فعالان فرهنگی در بحث راهیان نور، باید در حوزه‌هایی که کمتر توجه شده، به طور مثال در حوزه فیلم و مانند آن ورود پیدا کرده و با فعالان آن حوزه پیوند برقرار کنیم.

ضرورت توجه به زیارت با معرفت

حجت‌الاسلام والمسلمین ماندگاری با اشاره به ضرورت توجه به زیارت با معرفت در راهپیمایی اربعین ابراز داشت: برای تحقق زیارت با معرفت باید محتواهای تولید شده در قالب‌های مختلفی همچون فیلم و کلیپ، جزوه، فلش کارت، کتابچه و مانند آن منتشر شود و همچنین این مطالب و محتواها در کانال‌ها و شبکه‌های اجتماعی منتشر شود و گسترش پیدا کند.

وی با اشاره به ضرورت بهره‌مندی فرهنگی و اقتصادی حداکثری مردم استان‌های درگیر در مسأله راهیان نور بیان کرد: برای تقویت راهیان نور باید مردم مناطق مرزی به ویژه مردم خوزستان را پای کار بیاوریم و کار را از مساجد و گلزار شهدای این استان شروع کنیم، زیرا هم نزدیک‌تر به مناطق هستند و هم هزینه‌ و امکانات کمتری برای حضور مردم این استان‌ها در راهیان نور لازم است.

حجت‌الاسلام والمسلمین ماندگاری در پایان با اشاره به ضرورت مردمی کردن راهیان نور و حضور چشمگیر فعالان جبهه فرهنگی در پایان گفت: حضور نخبگان جامعه در راهیان نور کمتر دیده شده است، باید برنامه‌ریزی کنیم نخبگان در رشته‌های مختلف هنری، ورزشی و مانند آن در راهیان نور حضور پیدا کنند.

شایان‌ذکر است، در بخشی از این نشست، افراد فعال و صاحب‌نظر در حوزه راهیان نور و دفاع مقدس به بیان نقطه نظرات خود درباره آسیب‌شناسی راهیان نور و شیوه‌های تبیین، ترویج و تقویت گفتمان دفاع مقدس پرداختند.

گفتنی است، در پایان این نشست، با توجه به اهداف پیش بینی شده و ضرورت‌های بیان شده و ظرفیت عظیم راهیان نور در جبهه سازی، تشکیل ستاد یا قرارگاهی متمرکز جهت بهره‌مندی حداکثری از این ظرفیت عظیم و بسیج کلیه امکانات و منابع از آن مورد بحث و بررسی قرار گرفت.